VIZIONI

Vizioni ynë është që të jemi agjencia kryesore për turizmin mjekësor në Kroaci – si dhe një organizatore me cilësi të lartë, shërbime mjekësore të shpejta dhe të përballueshme.

MISIONI

Të sigurojë shërbimet e cilësisë më të lartë mjekësore me një nivel të lartë të cilësisë në të gjitha standardet evropiane. Të sigurojë që shërbimi është në kohë, modern dhe me kosto efektive për të gjithë klientët nga Evropa. Ne udhëhiqemi nga profesionalizmi i lartë, parimit dhe qasjes të përgjithshme individuale për secilin nga klientët në lidhje me nevojat shëndetësore, por edhe në përmbushjen e të gjitha dëshirave të tjera që qëndrimi në vendin tonë do e bëjnë sa më të dobishëm, nevojshëm dhe të këndshëm.

www.pdf24.org    Send article as PDF