Ne ofrojmë kurse të gjuhëve të huaja që nga kurset për të rinjtë nëpërmjet kurseve të përgjithshme dhe kurseve intensive në gjuhën e biznesit. Kurse për të rinjtë mbahen gjatë pushimeve verore ndërsa kurse të përgjithshme dhe intensive në biznes ju mund të vendosni më së miri kur ju përshtatet koha gjatë gjithë vitit.

GRUPORE – Gjermanisht –nga 9900 kn

INDIVIDUALE – ANGLISHT–nga 2670 kn

Gjermanisht –nga 2300 kn

Italisht – nga 1550 kn

Kursi i këmbimit për adoleshentët 12-19 vjet
Nisjet grupore gjatë pushimeve verore begatojnë fjalorin e fëmijëve tuaj gjatë qëndrimit në vendin e zgjedhur. Organizimi përfshin ciceronin pergjatë udhëtimit, vendosjen në dhoma, kursin, udhëtime në terren, programet sportive dhe aktivitete sociale, bileta ajrore dhe transferimet.

Të gjitha kurset janë të organizuara sipas preferencave dhe nevojave tuaja dhe në qoftë se ju doni të shkolloheni jashtë vendit atëhere kjo ju mundësohet në saje të provimeve ndërkombëtare që ju lejon të regjistroheni në universitete të huaja.

Mësoni gjermanisht, anglisht, gjuhën italiane, franceze, ruse, kineze, spanjisht dhe portugalisht!

Na kontaktoni me plotë besim.

www.pdf24.org    Send article as PDF