Rrjeti Mjekësor i ofron klientëve të saj të rezervimin e biletave ajrore për të gjitha destinacionet me çmimin më të volitshem ne ofrojmë akomodime në hotelet në tërë botën ne mund të ofrojnë transferta nga aeroporti në hotel dhe mbrapa si dhe një rent-a-car. Na kontaktoni me plotë besim dhe kur ju shkoni në një udhëtim pune ju do të mendoni vetëm për punë tuaj kurse pjesën tjetër na leni neve:

Kontakt personi:
Laura Tripalo
01 3698 – 499
laura.tripalo@medicinska-mreza.com

www.pdf24.org    Send article as PDF