Në përgjithësi

Në te kaluarën i quajtur turizmi shëndetësor kurse sot wellness- mirëqenie në të gjithë botën e njohur si industria e banjave wellness është bërë një tendencë shumë atraktive.Banjat e mirëqenies përfshijnë rivendosjen e vitalitetit, paqes dhe relaksimit në banjot me ujë dhe avull përmes mbikëqyrjes se ekspertëve. Mirëqenia mjekësore përveç asaj çka u tha përfshin edhe parandalimin e sëmundjeve dhe mirëmbajtjen e shëndetit e gjitha kjo nën mbikëqyrjen e personelit mjekësor.

Oferta e plotë e mirëqenies përfshin një pishinë me efekte të ndryshme të ujit, xhakuzi, palestër nën mbikëqyrjen e një terapist fizik, disa lloje të sauna, masazh (klasik, anti-celulitit masazh, masazh refleksive per kembë, masazh de-stresi, me gurë te nxehtë, indiane, orientale, arabe, mesdhetare …), të trajtimet te ndryshme kozmetike, zonë relaksuese e banjave me lloje të ndryshme të saunave…

TOPLICE DHE MARTINI I SHENJTE

  • PAKETI LUMBALIS VENDOSJA NË HOTEL Linku
  • PAKETI LUMBALIS VENDOSJA NË APARTMAN Linku
www.pdf24.org    Send article as PDF