ANIJET E MEDHA JET – PUTUJUĆI ODMOR – MSC, COSTA , IBERO CRUCEROS

PËRSE ZGJEDHIM UDHËTIMET ME ANIJE ?

Udhëtimet e gjata me anije ofrojnë mundësi të shkëlqyera për paratë tuaja sepse në çmimin e lundrimit përfshihen:qëndrimi në kabinë, argëtimi dhe ushqimi. Ju duhet vetem të zgjidhni një nga ekskursioneve, trajtimet në banjat-spa, pijet në anije shërbimet e veçanta, transferin nga porti i nisjes. Nëse merrni fëmijët ata zakonisht udhëtojnë pa pagese me ju në kabinë. Pushimi përmes lundrimi në det është i përshtatshme për të gjitha moshat si për rininë, moshës se shtyer, fëmijët, adoleshentët … vetëm dalje në det ofron shumë argëtime dhe aktiviteteve për të gjitha grupmoshat.
Anijet e sotme turistike janë të dizajnuara qe te japin sa më shumë kënaqesi pushimeve tuaja. Nga aktivietet sportive dhe mireqenies -Wellness, deri tek argëtimi në klube dhe kazinove apo bare, pazari në dyqane të anijes .. ose ju thjesht mund të rrini shtrirë mbi një shtrat në pishinë dhe ti lëshoheni magjive të lundrimit.

Na kontaktoni me besim dhe kërkoni ofertën.

www.pdf24.org    Send article as PDF