Destinacionet e largëta me sa duket më vështirë të arritshme janë shpesh subjekt i fantazisë. Ishuj ekzotik, civilizimet e lashta, speciet e rralla bimore dhe shtazore … e gjithë kjo pritet në ofertën tonë. Oferta përfshin destinacionet tërheqëse të udhëtimit rreth botës – Azia mistike, destinacionet ekzotike të Karaibeve, Kubë, Meksikë, Amerikën e Jugut, Australi e largët, Afrika e egrë.

www.pdf24.org    Send article as PDF