Agjencia turistike Rrjeti Mjekësor si një pikë e autorizuar e shitjes me pakicë gjithashtu ofron mundesin e shitjes dhe rezervimit të të gjitha programeve të partnerëve tanë në të njëjtat kushte dhe çmime – Atlas, Sun, Travel Palma.

www.pdf24.org    Send article as PDF