MOSHA E ARTË – PAKETI PER TE MOSHUARIT

Terme Jezercica - Zlatno Doba

• Akomodimi në një dhomë standarde dyshe me pansion të plotë
• Përdorimi i pakufizuar i pishinës se brendshme dhe te jashtme me ujë termal ( pishin noti, pishinë me efekte, pishinë për fëmijë me rrëshqitje, pishinë për foshnje, pishinë relaksimi, pishine jasht në natyrë dhe shezlonget falas)
• Përdorimi i pakufizuar i palestres
• WI-FI në hollin e hotelit
• Parkim papagesë ne hotel
• Ushtrime në ujë nën drejtimin e një fizioterapisti (2x përditshme, Hënë-Premte)
• 10% zbritje për të gjitha porositë dhe sherbimet e mireqenies – Wellness

Çmimi për person per dhomën standard dyshe ( Hëne, Marte, Merkure, Diele ) ne baze te dy pansioneve : 525 kn

Çmimi për person per dhomën standard njëshe ( Hëne, Marte, Merkure, Diele ) ne baze te dy pansioneve : 720 kn

Lirimet:
– Fëmijet deri ne 6 vjetë ne nje dhomë me përcjellje pa pagese
– Fëmijet nga 6-12 vjet – paguajne 110 kn per një dite ( sherbimi gjysem pansion, shfrytezimi pakufi i pishines)

Pagesa e obliguar:
– banimi 7,00 kn per person per ditë; fëmijet 12-18 vjetë 3,50 kn

Për të gjithë klientë që vijne nga Rrjeti Mjekësor vlen pija e mireseardhjes.

Paketa është në dispozicion varësisht nga hoteli dhe vlen për periudhën 02.01.2014.- 29.12.2014.

www.pdf24.org    Send article as PDF