Stubiçka toplica është zhvilluar në shpatet veriore të luginës Medvednica të Zagorjes kroate, një burimi termal me klimë të butë dhe bimësi të pasur pyjore. Stubiçka banja është zhvilluar si qendër rehabilitimi e shquar e turizmit shëndetësor. Spitali special banja Stubiçka është e vendosur në një park të madh me pisha të vjetera ne mes kodratve Kapelshçak dhe Kamenjak ne vendin e perrenjeve Vidak dhe Topliçina. Element shërues natyral i banjës Stubiçka është temperatura e ujit termal në burim deri në 69 gradë Celzius.

stubicke-program-umirovljenici

Programi përfshin:
– vendosjen në objektin Dijana me pansion të plotë (tavolina suedeze)
– ekzaminimi i parë dhe i fundit i mjekut specijalist
– terapia 4-ditore (përveç të Dielës) masazha gjysem orë
– notimi në pishinat me ujë termik shërues në orët e pasdites

Çmimi i programit 7-ditor per person ne dhomën dyshe:
1.736,00 kn (I kat)
1.624,00 kn (II kat)

Cijena 7-dnevnog programa u jednokrevetnoj sobi:
2.016,00 kn (I kat)
1.848,00 kn (II kat)

Taksa turistike: 7,00 kn per person/dita

www.pdf24.org    Send article as PDF