Shfrytëzoni rastin për të ikur nga të ftohtit duke lëvizur në jug. Ne ju ofrojmë një ofertë speciale për të moshuarit për të vizituar për një apo dy muaj bregdetin e Adriatikut kroat dhe per ti ikur dimrit të ftohtë.Oferta vlen per periudhen 15.09.2013 – 01.04.2014.

Untitled

Oferta përmban:

  • Vendosja ne hotel 5*
  • Kujdesi mjekësor
  • Kontrolli sistematik
  • Kontrolli dentar dhe diagnoza
  • Transferi nga dhe deri ne aeroport
  • Vizita ne qytet

Shërbimet shtesë:

  • Kontrolli mjekesor i ekspertit
  • Trajtimi mjekësor
  • Turne te ndryshme

www.pdf24.org    Send article as PDF