O NAMA

“Medicinska mreža” je projekt specijalizirane turističke agencije osmišljen od grupe medicinara, vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama. Medicinska mreža je drugačija turistička agencija od drugih. Mi smo se fokusirali na zdravstveni turizam i naša prednost pred drugim agencijama jest ta da zapošljavamo medicinske i turističke djelatnike koji se interdisciplinarnim pristupom bave Vašim potrebama. Kao takva nudi Vam usluge vrhunskih stručnjaka različitih medicinskih smjerova i multidisciplinaran pristup Vašem zdravlju.
Osim medicinskih usluga, nudi i turističke usluga za Vas ili Vašu pratnju, od hotelskog smještaja, transfera, rent-a-car-a do razgledavanja turističkih atrakcija.

ZAŠTO HRVATSKA

Kada se iz razloga medicinskog turizma odlučite za Hrvatsku, tada ste osim glavnog cilja putovanja odabirali i doživljaj kojeg ova turistička zemlja pruža.
Hrvatska, u kojoj turizam čini jednu od najdominantnijih gospodarskih grana, s obalom Jadranskog mora koja mami uzdahe, ali i atraktivnom ponudom kontinentalnog turizma, korisnicima medicinskog turizma imat će što ponuditi. Sve ćemo organizirati kako bi vaš boravak, s vrlo preciznom namjerom, prolazio što ugodnije i kako biste kući ponijeli i pregršt lijepih turističkih uspomena. Na taj će način, medicinski zahvat kojeg obavljate, protjecati u ugodnom okruženju i neće dominirati u danima vašeg putovanja.
Usluge privatne zdravstvene prakse u Hrvatskoj na najvišem su, europskom nivou. Medicinski fakulteti u Hrvatskoj su tradicionalno na dobrom glasu jer iz njih izlaze liječnici koji kasnije, kroz praksu i dodatne edukacije, u okruženju visokih standarda zapadne medicine, stasaju u vrhunske stručnjake svoje specijalnosti. Hrvatski liječnici su redoviti sudionici kongresa i drugih oblika usavršavanja, ali i cijenjeni članovi svjetskih i europskih udruženja što potvrđuje njihovu visoku stručnost u različitim područjima medicine. Brojni su liječnici, školovani u Hrvatskoj, koji su i u Vašoj zemlji izgradili karijeru i uspjeh.
Privatne zdravstvene ustanove i ambulante u Hrvatskoj opremljene su najnovijom dijagnostičkom tehnologijom kao i kirurškom opremom za obavljanje kirurških zahvata.
I dok gosta turističko osoblje prima s tradicionalnom gostoljubivošću, liječnici i medicinsko osoblje pacijente primaju s pažnjom kako bi trenuci provedeni u okruženju medicinske ustanove protjecali na što ugodniji način.

ZAŠTO MEDICINSKA MREŽA

Naš posao je da Vam po Vašoj medicinskoj dokumentaciji pronađemo najbolje liječnike, organiziramo i zakažemo sve potrebne preglede, tretmane i zahvate u najopremljenijim i najboljim privatnim klinikama i ordinacijama. Osim toga, u paketu omogućujemo i smještaj, sve potrebne transfere i mogućnost organiziranja dodatnih aktivnosti koje će vaš boravak tijekom tretmana ispuniti i obogatiti. Ono što nas razlikuje je posvemašnji individualni pristup Vama i svim Vašim potrebama i željama. Uz vas smo tijekom cijelog procesa, tretmana ili liječenja te po završetku istoga.
Na Vama je samo da nas kontaktirate, proslijedite svoje želje te sjednete i uživate dok ostalo mi organiziramo za Vas.
Kada se odlučite dati nam to povjerenje, mi ćemo učiniti apsolutno sve da to povjerenje i opravdamo!

www.pdf24.org    Send article as PDF